Home / Articole / Sisteme de securitate IP

Sisteme de securitate IP

Despre sistemele de supraveghere ip 

Toata lumea stie vechiul mod de monitorizare cu DVR si cablu coaxial

Diferenta principala, care se vede imediat, fara sa ai cunostinte in domeniu, este rezolutia. Calitatea video este mult mai buna la sistemele video IP.

Sistemul IP iti da, pe langa o rezolutie mult mai buna, pe care o poti focusa mai mult, si o serie de noi caracteristici foarte usor accesibile, printre care si

kit 4 cams

De ce sa faci upgrade la sisteme IP ? 

Care sunt avantajele unui sistem de supraveghere ip ? 

Stocarea datelor la distanta. Fata de sistemul clasic analog cctv nu mai esti limtat de lungimea cablului pentru a stoca datele. Daca hotul pleca cu DVR-ul sau doar cu hardul nu mai aveai nici o dovada, nici o inregistrare.

In schimb la sistemul IP poti salva in cloud oriunde ai internet pe glob. In plus poti stocarea de tip RAID (Redundant Array of Inexpensive Disks).

Claritatea imaginii. Cum spuneam sistemul IP vine cu o rezolutie limitata doar de device-uri. Daca vrei sa inregistrezi 2k iti cumperi camere si NVR de 2k, daca vrei 4k, folosesti 4k, si asa mai departe.

Pretul si instalarea. La sistemul IP POE nu mai este nevoie de 2 cabluri (semnal si alimentare). Un singur cablu este suficient pentru semnal si alimentare. Astfel scad costurile de instalare si manopera.

Caracteristici mai multe. Avantajul de a fi in retea este aproape nelimitat. Imaginile pot fi introduse intr-o baza de date pentru reconoastere faciala, se pot folosi cu ajutorul inteligentei artificiale, etc. Prelucrarea datelor se realizeaza mult mai usor. La fel si partajarea. Programele au inceput sa se uneasca sub diferite standarde ONVIF pentru a fi compatibile.

 

Sistemul de supraveghere IP

Tehnologia nu este noua si pana acum nu a fost chiar accesibila. Pana de curand putem spune ca un dezavantaj era pretul ridicat.

Mai nou puteti gasi pe site la nou camere la aproximativ 100 de lei in 2019 si NVR-uri incepand cu 139 lei. Nu putem spune ca mai este pretul o problema.

 

 

Pentru mai multe detalii vezi produsele din shop si contacteaza-ne !

Check Also

Camera video pentru animale de companie

Pleci in vacanta dar la hotel nu ai voie cu animale de companie ? Nu …